Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Kävelen baarin takaosaan seurueeni luokse, joka osoittaa tanssijat minulle: he istuvat kaikki sohvalla tanssikorokkeen vieressä. Teknon poljennon tahtiin hän pyörii tankoa ympäri, välillä kyykistyen ja keikistellen lavan vieressä istuville asiakkaille, keskittynyt ilme kasvoillaan. Tanssitanko seisoo tyhjänä keskellä lattiaa, kukaan ei ole tanssimassa sitä vasten taustalla soivan hard rockin tahtiin. Tanssijat eivät ole langanlaihoja, mutta eivät ylipainoisiakaan. Tämän likaisen kaupungin lihallisille nautinnoille kiihkeänä sykkivässä sydämessä seisoo pieni punainen ovi. Facebook, see more of Ravintola Punainen Lyhty on Facebook.1.1 out of 5 stars. Lähetä viesti Ravintola Punainen Lyhty :lle: Sähköpostiosoite: Viesti. Kukaan ei halua tälle alalle kuin pakon edessä, Toppinen toteaa Imatralaiselle. Fonectan tietojen mukaan ravintola teki viime vuonna voittoa 4000 euroa 267 000 euron liikevaihdostaan. Yksi tanssijoista taas ei tunnu kuuluvan seuraan ollenkaan, sillä tanssimisen sijaan hän vain tepastelee varovaisen hitaasti korkeilla koroillaan tangon ympäri, varsin väkinäisesti riisuen ja piinaavaan kiusaantunut ilme kasvoillaan. See All, photos, käytetän tämä viikko vielä tehokkaasti ja pidetänhän sitten tuo juhannusviikko baari kiinni ja nautitaan keleistä. Tanssitanko jä jälleen tyhjäksi keskelle lattiaa. Vaikutelma on salaperäinen, ehkä hiukan uteliaisuutta herättävä.

Seksipuhelin liian nopea siemensyöksy

Ravintola Punainen Lyhty - Striptease Night Club Punainen Ravintola Punainen Lyhty - Home Facebook Punainen Lyhty - Jyväskylä, Finland Ravintola Punainen Lyhty - Etusivu Facebook Punainen Lyhty - Jyväskylä, Keski-Suomi - Venue Untappd Ravintola, punainen Lyhty - Striptease Bar Nightclub The Finest Adult Entertainment in Town. Viikottain vaihtuvat kauniit tanssijat. Ravintola, punainen Lyhty - Väinönkatu 26, 40100, jyväskylä, Finland - Rated.1 based on 17 Reviews siellä on tussuja. Ravintola Punainen Lyhty, Väinönkatu 26, Jyväskylä (2019) Punainen Lyhty on esileikkiluola, jossa flirtti on kaupan Punainen Lyhty - Easy Counter: Count web Punainen lyhty - Jyväskylä - Suomi24 Keskustelut Jyväskylä, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about whats great and not so great. Punainen Lyhty, adult Entertainment - Väinönkatu 26, Jyväskylä, Finland - Yelp.

kuuluu vähäpukeisia patsaita ja näin joulun alla joulukoristeita. To help personalise content, tailor and measure ads and provide a safer experience, we use cookies. Lavalla taas ainoa nähtävä mieskomeus on baarimikko, joka käy esitysten välissä tarkistamassa valoja. Miehet eivät ole ahdistelemassa, sillä he katsovat tanssiesityksiä, hän kommentoi lehdelle. Erkki Toppinen kieltäytyy täysin haastattelusta. Baarin sukupuolijakauma asiakaskunnassa on kallellaan miesten puolelle, mutta naisiakin on paikalla katselemassa tanssijoita. Tanssijat tulevat Imatralaisen jutun mukaan päasiassa ohjelmatoimistojen kautta. Punainen Lyhty on kuulunut Jyväskylän katukuvaan vuodesta 1993 lähtien. Astun sisälle baariin, ja yllätyn. Sisänastuneilla ei ole menneisyyttä, perhettä, nimeä tai ammattia.


Aikuisviihdettä tv teen porn videos

Vapahtajamme syntymäjuhla on kaikkialla, mutta baarin oletettuja keskipisteitä, strippareita, ei näy missän. Seison mustattujen lasien edessä miettien, millainen ravintola on sisältä. Eräs esiintyjistä jättä pukematta esityksen jälkeen ja kiertä asiakaskunnan lävitse rinnat paljaana, kevyesti kosketellen ja peukaloaan ja paria sormeaan yhteen hieroen rahanpyynnin merkiksi. Ainoa, joka koko baarissa suostuu kommentoimaan mitän, on eräs anonyymi asiakas, joka on saapunut puolisonsa kanssa paikalle. Lukitkaa vaimot ja tyttäret! Kukaan ei halua tälle alalle kuin pakon edessä. Tanssija jä vielä hetkeksi lavalle, katsellen yleisön, ja vilahtaa sitten alas lavalta keräilemän vähiä vaatteitaan. En tiedä mitä odotin, mutta en odottanut joulukoristeita strippibaarissa. Tanssijat kiertelevät asiakkaiden luona pyydellen rahaa ja juomia.